Loading...
Tirsdag - Søndag: 10.00 - 16.00

I uge 28-29-30, tirsdag, torsdag og lørdag imellem kl.11-14 går der guide rundt i gruberne. Koster kun billetpris.

Koncerter og andre oplevelser

Daugbjerg Kalkgruber har været i gang med en proces hvor vi gerne vil være et sted som folk kommer til flere gange og derfor bruger vi gruberne, skovhytten og vores udeområde til at arrangere forskellige koncerter og happenings, smagninger af øl, vin, snapse, rom, gin med mere, foredrag i skovhytten og meget andet.

Man kan holde sig opdateret ved at følge vores sociale kanaler på Facebook og instagram eller man kan tilmelde sig vores nyhedsmail. Ca. 4-5 gange om året skriver vi ud hvad der sker og er sket.

Er du selv kunstner, foredragsholder eller andet og kunne du tænke dig at prøve Daugbjerg Kalkgruber af som formidlingssted, så tøv ikke med at kontakte os.

Jens Langknivs skattespor er en form for escaperoom med opgaver der skal løses sammen i gruberne. Klarer man det under en time er der mulighed for at komme på top ti listen. Prisen er 800 kr. for maks. 6 personer.

Skal bestilles min. 4 dage før


Guidet tur for grupper (1-40 personer)

Gå rundt i gruberne sammen med guiden (måske er det Jens Langkniv). Hør om grubernes tilblivelse, fortælling om hekse og trolde og røvere og selvfølgelig flagermus. Varighed en god time. Husk varmt tøj

Priser: Indenfor normal åbningstid (helst ikke i tidsrummet 12-14, af hensyn til køkkenet): 700 kr. plus entre

Udenfor normal åbningstid og i lukke perioden 1500 kr. plus entre


Få besøg af Jens Langkniv der fortæller røverhistorier og om flagermus. Varighed ca. 1 time 1500 kr. + kørsel

Skoler og institutioner har særaftaler, kontakt os for at lave en aftale.


Dybdalskovens troldespor, en gratis konkurrence med mulighed for at vinde månedspræmie. Få et stykke papir i cafeen. Find de 9 troldeunger i skoven og deres bogstaver, pusl bogstaverne sammen til et rigtigt ord og aflever din seddel i cafeen, så er du med.

Børneopgaver, gratis konkurrence. Få et stykke papir i cafeen, imens far og mor får en øl, kan ungerne farvelægge og svare på spørgsmål om Daugbjerg Kalkgruber og være med i vores månedskonkurence.

De hemmelige tegn. Kan du finde de hemmelige tegn rundt om i gruberne og kan du finde ud af deres betydning, der er hjælp at hente i skovhytten. Gratis konkurrence som foregår mest i gruberne. Vær med i månedskonkurrencen.

Vi har fine gå ruter af varierende længde i skoven og Kalkkaminoen går lige forbi Daugbjerg Kalkgruber